PROVOZNÍ ŘÁD HOTELU TWA, Drachkov 19, Bystřice u Benešova

1. Povinné očkování a ošetření psa

Hotel ubytovává pouze psi s náležitým očkováním, které je majitel psa povinnen prokázat platným očkovácím průkazem. Před nástupem na hotel musí být pes včas zbaven vnějších a vnitřních parazitů.

Pes nesmí jevit příznaky infekčních onemocnění. V případě, že pes není zdravý nebo nemá povinné očkování, provozovatel si vyhrazuje právo psa na hotel nepřijmout. Za připadne infekční onemocnění psa během pobytu v hotelu provozovatel nenese zodpovědnost. V případě zjištění zdravotních problémů u psa během pobytu bez předchozího upozornění, zajistí provozovatel potřebné ošetření u veterináře. Náklady s tím spojené budou naúčtované majiteli psa v plné výši.

2. Check in a check out

Na základě objednáného ubytování je hotel povinen ubytovat psa nejdříve v 8:00 a nejpozději do 19:00. Jiný čas ubytování a vyzvednutí psa je možný pouze na základě písemné dohody s provozovatelem hotelu e‐mailem. Přesné podmínky přijmu/výdeje psa jsou k dispozici na webových stránkách www.twa.cz. Dodržení sjednaného času příjezdu/odjezdu je žádoucí z provozních důvodů (bezpečnost psa a okolí).

3. Rezervace ubytování

Psy přijímáme do hotelu pouze po předběžné rezervaci. Hotel může v případě nutnosti nabídnout jako náhradu jiné než sjednané ubytování, pokud se toto v podstatě neliší od potvrzené objednávky. S ohledem na bezpečnost psa a maximální snížení rizik spojených s pobytem psa přijímáme k pobytu pouze jednoho psa, pokud není dohodnuto jinak.

Rezervace ubytování se považuje za potvrzenou při úhradě rezervačního poplatku ve výši 50% z celkové ceny ubytování. Rezervační poplatek musí být uhrazen předem. Forma úhrady je možná převodem na účet provozovatele jeden týden po sjednané rezervaci, a to na účet 247387008/0600, nejpozději však 14 dnů před plánovaným pobytem psa v hotelu. Není ‐ li uhrazena rezervační záloha, není rezervace považována za závaznou, provozovatel není povinen garantovat volné prostory a mohou být nabídnuty dalšímu zájemci. Rezervaci psa přijímáme pouze písemně prostřednictvím emailu info@twa.cz nebo rezervačnío formuláře na stránkách www.twa.cz.

4. Storno poplatky

Při včasném zrušení rezervace 21 dní před nástupem do hotelu ‐ rezervační poplatek se vrací v plné vyšší. 15 – 21 ní před nástupem do hotelu – storno 50% uhrazené zálohy. 14 dnů a méně – storno poplatek 100% uhrazené částky. Doplatek, který činí plnou cenu za pobyt psa se hradí předem dle platného ceníku nejpozději v den nástupu na pobyt.

5. Pobyt a změny délky pobytu

Psí host užívá prostory hotelu po dobu, kterou si majitel sjednal s hotelem. Nejpozději však do 20:00 posledního dne ubytování, pokud nebylo sjednáno jinak. Nedodrží‐li majitel psa tuto lhůtu, hotel mu může účtovat pobyt za následující den. Požádá‐li majitel psa během jeho pobytu provozovatele o prodloužení a aktuální prostory, v němž byl pes původně ubytován v tomto termínu nejsou volné, může provozovatel nabídnout přesun psa do jiných vhodných prostor.

6. Příjem a vyzvedávání psů

Pro příjem a vyzvedávání je nutné se zkontaktovat s hotelem a domluvit čas vyzvednutí psa. Avšak pokud není dohodnuto jinak, check – out je stanoven na 20:00 hod. Psy nelze nechávat samotné bez dozoru v době příjmu či vyzvedávání v jinou než stanovenou dobu. Může to narušit poklidné venčení, probíhající výcvik, podávání léků, krmení apod. V případě, že je nezbytné pejska přivézt či vyzvednout v jinou, než stanovenou dobu, je třeba dohodnout vše s předstihem.

7. Úklid a vybavení

Během delšího pobytu psa se mění podestýlky dle potřeby, minimálně však jednou týdně. Výměna vody se provádí průběžně dle potřeby a ročního obodobí. Úklid prostor určených pro pobyt se provádí denně. Po odchodu psa se prostory kompletně uklízejí a dezinfikují.

8. Služby mimo ubytování

Služby, mimo ubytování, se sjednávají dopředu. V případě, že nebude možné sjednanou více službu poskytnout, provozovatel si ponechává právo odstoupit od dohody na sjednané více služby. Částka, uhrazená za více služby, bude vracena majiteli po ukončení pobytu v plné výši, bez nároku na odškodnění.

9. Bezpečnostní upozornění

V prostorách hotelu a v přilehlých prostorách není dovolené nechávat bez dozoru dospělé osoby děti mladší 12 let. K parkování lze využívat prostory k tomu určené v oploceném areálu TWA. Není dovoleno nechávat volně pobíhat psy bez předchozí domluvy.

10. Poskytování informací během ubytování

Fotografie a videa Vašich psů můžete sledovat na facebookové stránce „Československý vlčák a moderní trénink“ včetně krátkých komentářů. Další informace lze poskytovat formou sms, chatu nebo emailu a dle aktuální situace i telefonicky.

11. Podmínky chování psa

Do hotelu přijímáme přednostně psy klientů TWA a nekonfliktní psy, kteří nejsou agresivní vůči lidem a nemají nestandardní problémy v kolektivu ostatních psů. Dále psy, kteří lépe snášejí samotu a psy, kteří zvládnou pobyt v kotci. Se psem by mělo být možné bez větších problémů manipulovat (venčení, úklid. krmení, výměna vody, podávání léků, čištění očí, uší apod.) V případě, že je potřeba ubytovat háravou fenu, majitel o tomto musí informovat hotel, který si vyhrazuje právo fenu neubytovat. V případě, že se fena rozhárá v době, kdy je pobyt rezervován a uhrazená záloha, je majitel povinnen o tomto neprodleně hotel informovat, stejně tak i informovat hotel, kdy fena začala hárat (počet dní hárání). Psi, kteří špatně zvládají samotu, nejsou zvyklí na kotec, vykazují známky agresivity apod, lze ubytovat pouze po absolvování několika tréninků s TWA a po zkušebním pobytu v hotelu před termínem rezervace, a to vše na náklady majitele.

12. Příjem nesocializovaného psa

Příjem psa, který není plně socializovaný je možný pouze po předchozím upozornění majitelem, následné písemné dohodě a na základě předem dohodnutých podmínek pobytu. Na psa se následně nevztahuje harmonogram dne, ale speciální režim venčení, což zvyšuje nároky na personál a organizaci. Majitel psa je povinen dodat před nástupem dobře padnoucí, bezpečný a předem ozkoušený náhubek. V případě, že majitel náhubek z nějakého důvodu pro psa náhubek neododá, bude náhubek zakoupen provozovatelem hotelu a následně majiteli naúčtován v plné výši nákladů s tím spojených a bude při vyzvednutí předán majiteli psa.

13. Okamžité ukončení pobytu

Pes, který se projevuje opakovaně a neústupně agresivně vůči lidem, bude předán zpět majiteli. Majitel psa je povinen při příjmu uvést pravdivě veškeré informace ohledně chování psa, upozornit na případná rizika a dále je povinen uvést kontaktní osobu, která může psa převzít v případě, že bude nutné ukončit pobyt psa a majitel se v tu dobu pohybuje v zahraničí, nebo nemůže z jiného důvodu pro psa neprodleně přijet. V případě, že pes napadne a zraní jiného psa nebo personál, budou následně výdaje s tím spojené majiteli naúčtovány v plné výši.

14. Zkušební pobyt

Pro posouzení, zda bude pes pobyt zvládat, doporučujeme každému předchozí zkušební pobyt minimálně jeden celý den. Pes se seznámí krátce s novým prostředím, režimem dne a personálem a delší pobyt pak zvládá bez větších problémů. Tento pobyt není zpoplatněn (neplatí pro nesocializované psy a psy s problémy uvedenými v bodě 11. )

15. Harmonogram dne ubytovaných psů

Každý den v hotelu se řídí pevným časovým harmonogramem. Harmonogram, nebo‐li denní režim, upravuje časy venčení, aktivit, péče, hygieny, výcviku, odpočinku, krmení a spaní, ale také dobu návštěv, prohlídek hotelu, příjmů a vyzvedávání

Slouží především k rychlé adaptaci psa na nové prostředí a nové lidi, dále k zajištění soukromí a odpočinku, dostatku aktivit a uspokojení potřeb každého psího klienta.

16. Výjimky v harmonogramu dne

PV případě, že se během pobytu ukáže, že pejsek není plně socializovaný vztahují se na něho podmínky uvedené v článku Příjem nesocializovaného psa. Provozovatel si vyhrazuje právo v případě potřeby pejska venčit mimo časy uvedené v harmonogramu dne.

17. Trénink a další služby

K pobytu je možné připlatit i tréninky, které buď navazují na dosavadní práci nebo mohou být vedeny dle dispozic psa a požadavku majitele. U štěňat a mladých psů lze připlatit socializaci a všeobecný rozvoj. U bázlivých psů jsou tréninky zaměřené především na rozvíjení osobnosti a schopnosti se adaptovat na vnější vlivy. U reaktivců je možné tréninky zaměřit na reaktivitu.

Veškeré metody a postupy použité při tréninku budou majiteli vysvětleny tak, aby mohl po skončení pobytu dále pokračovat v tréninku svého psa.

Provozovatel: MPJ Advance s.r.o. Žirovnická 3133/6 Praha 10